Asiantuntijapalvelut

Jos asbestikartoituksessa löytyy asbestia, tulee työn tilaajan tai toteuttajan valita sopiva purku-urakoitsija urakkaan. Laki edellyttää, että asbestinpurkutyön suorittaa yritys, jolla on asbestinpurkuvaltuutus ja täten oikeanlaiset edellytykset vaativan purkutyön suorittamiseen. Asbestinpurkutyötä ei saa eikä kannata tehdä tavallisena purkutyönä, vaan se tulee aina tehdä oikeita työmenetelmiä käyttäen ja ulkopuolisia suojellen.

Alipaine Oy antaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla asbestinpurkuliikkeiden purkutyötarjouksia tarjoamalla konsultaatiota ja tarvittaessa kilpailuttamalla ja pyytämällä tarjouksen kohteen asbestinpurkutöistä usealta eri urakoitsijalta. Varsinkin pienissä purkutöissä hintahaitari saattaa olla laaja ja purkutyötarjousten määrä saattaa pyynnöistä huolimatta jäädä pieneksi. Alipaine Oy hoitaa asiakkaan puolesta asbestiurakan kilpailuttamisen ja urakkaan kuuluvista yksityiskohdista neuvottelun. Alipaine Oy ei ole sidoksissa johonkin tiettyyn urakoitsijaan, vaan neuvottelee urakan toteuttamisesta aina tapauskohtaisesti alalla toimivien yritysten kanssa.

Asbestinpurku-urakka onnistuu, kun urakoitsija toimii lainmukaisesti, huolellisesti sekä pitää kiinni sovitusta aikataulusta. Asbestinpurkutyön hinta koostuu näistä kolmesta elementistä. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat asianmukaisen tarjouksen remonttisi asbestinpurku-urakasta valtuutetulta asbestinpurkuliikkeeltä. Tarvittaessa Alipaine Oy:n asiantuntija voi toimia myös asbestinpurku-urakan valvojana

Kysy kilpailutuspalvelustamme sekä muista asiantuntijapalveluistamme, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!